.

Tämä tietosuojakäytäntö määrittää, miten EverLive.net käyttää ja suojaa tietoja, jotka annat, kun käytät tätä sivustoa. EverLive.net on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla voit tunnistaa, kun käytät tätä sivustoa, voit olla varma, että sitä käytetään vain tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. EverLive.net voivat muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin.

Henkilötietojen käyttö

Mekään emme myy, vuokraa, lainaa, vaihda tai anna henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle. Käytämme asiakkaan henkilötietoja vain niin kuin on kohtuudella tarpeen sopimuspalvelujen tarjoamiseksi ja maksettavien maksujen perimiseksi.

Henkilötietojen julkistaminen

Asiakas valtuuttaa EverLive.net käyttämään sen nimeä, toiminimeä, kaupunki- tai maatietoja ja kommentteja markkinointiasiakirjoissa tai suositteluina verkkosivustollamme. Asiakas voi milloin tahansa lähettää kirjallisen ilmoituksen tämän valtuutuksen peruuttamisesta. EverLive.net luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle vain, jos laki sitä edellyttää, kuten voimassa oleva tuomioistuimen toimivaltainen määräys tai tarvittaessa perintävirasto.

Evästeiden

Cookies are small data files stored on the hard disk of your computer. The so called “session cookies” are stored in a temporary memory and deleted when you closes the browser; they do not collect any information from your computer. The Site deploys cookies also for specific and limited purposes, for example upon your subscription to the Site, and said cookies collect your personal information that are used to recognize you in case of following visit to the Site, to make easier the visit to the Site and the login procedure (for example by remembering your username and password), to allow us to understand what are the sections of the Site that you are most interested in, to offer you a personalized visit of the Site and of the information thereon published, and for Site security and managing purposes. The cookies deployed on the Site cannot be used to run programs on your computer or to download viruses on the same, and they do not allow any kind of control on your computer. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually change the web browser to disable this function. The section “Help” of the toolbar placed on the majority of browsers explains how to avoid receipt of cookies, web bacons and other tracking technologies, how to obtain from browser notice of receipt of the referenced technologies or how to disable them completely. Disabling of cookies may limit the possibility to use the Site and may prevent you from fully benefiting of the Site functionalities and services.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kuitenkin, kun olet käyttänyt näitä linkkejä poistua sivustollemme, sinun pitäisi huomata, että meillä ei ole mitään valtaa, että muut verkkosivuilla. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vieraillessasi tällaisilla sivustoilla, eikä tähän tietosuojalausuntoon sovelleta tällaisia sivustoja. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta ja katsoa tietosuojalausuntoa, jota sovelletaan kyseiseen verkkosivustoon.

Log In

Forgot your password? / Forgot your username?